Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cristina Neluţescu, noul "iepuraş" al Americii
Click  - Joi, 18 Decembrie 2008
Cristina Neluţescu, o româncă de 22 de ani stabilită în Las Vegas,Nevada, îi înnebuneşte pe americani . Blonda se numără printre cei 17 „iepuraşi-revelaţie”, din galeria Playboy’s Fresh Faces ai lunii decembrie.
 
Flesh Playmate-ul are dimensiuni aproape ideale: 86-66-86, este mignonă (1,62 cm) şi cântăreşte 49 de kg. Blonda cu ochi verzi se ocupă cu modelling-ul, dar îşi doreşte să ajungă asistentă medicală.

Deocamdată, urmează cursurile de calificare în domeniul medical , conştientă că are toate şansele să fie de mare ajutor pacineţilor aflaţi în suferinţă.

Sânii sunt punctul forte al Cristinei, după cum ea însăşi susţine. Bărbatul care vrea să o cucerească trebuie să aibă pectorali bine lucraţi, să o invite la o cină romantică, după care în pat, la o partidă de sex ca la carte.

Printre pasiunile sale din sferele non-sexuale se află tenisul şi sporturile extreme. Pe fişa sa online, Cristina bifează ca veleităţi artistice actoria.
Tags: cristina  nelutescu  playmate  flesh  
2551 vizite
Distribuie pe